Casa Isabell

Hyr vårt radhus – 150 meter till stranden!

Casa Isabell – bästa läget Parador och 150 m till strand!

Vårt trevliga radhus Casa Isabell ligger i den lugna och välskötta föreningen El Chorrillo på Calle Frigiliana i Nerjas bästa område Parador. Från Casa Isabell har du nära till allt, både till stranden och till centrum. Det är bara 150 meter till Playa Carabeo och Playa Carabeillo och endast ett stenkast till Playa Burriana. Dessutom är det bara 500 meters promenad, utan några backar, till Balcón de Europa och gamla stan.

Alldeles i närheten av Casa Isabell finns det många bra restauranger, barer, affärer och mycket annat. Trots sitt mycket centrala läge ligger Casa Isabell lugnt och tyst utan någon störande omgivning. Bättre än så här kan man faktiskt inte bo!

Besök ”vår” strand 150 m från Casa Isabell:

Vårt boende – en riktig pärla

Casa Isabell är på 66 kvm i 2-plan och erbjuder totalt 4 bäddar (5 bäddar mot ett litet pristillägg) + stor takterrass (se även bilder på Casa Isabell lite längre ned på sidan).

På bottenvåningen finns ett trevligt vardagsrum med AC och en stor anslutande uteterrass i västerläge, ett komplett och fullt utrustat kök i öppen planlösning med bl.a. diskmaskin och mikrovågsugn. På bottenvåningen finns även en fräsch och trevlig gästtoalett. Bottenvåningen renoverades under 2020!

Andra våningen innehåller två sköna sovrum med AC i båda sovrummen och med totalt 4 bäddar. Andra våningen har också ett väl tilltaget fräscht och smakfullt inrett badrum med dusch, toalett och värme. Andra våningen renoverades under 2020!

Casa Isabell har även en egen privat och fräsch takterrass om ca 20 kvm med sol från morgon till kväll och med utsikt över områdets gemensamma pool och grönområde. Mellan husen i omgivningen ser man dessutom havet. Takterrassen är försedd med både utemöblemang och solstolar.

Casa Isabell är fullt utrustat och har bl.a. tvättmaskin, TV med Chromecast och mycket annat. Vidare har boendet ett snabbt och fritt Wi-Fi/Internet över fiber.

Casa Isabell hyrs ut veckovis med bytesdag lördagar.

Ingen rökning eller husdjur är tillåtet i Casa Isabell.

Pool

Områdets gemensamma pool och poolområde 15 m från huset är man fri att använda när man vill under dag- och tidig kvällstid (ej öppet under vintersäsongen).

Grönområde

Alldeles i anslutning till Casa Isabell ligger vår förenings välskötta, lummiga och privata grönområde. Öppna bara dörren till Casa Isabell och få tillgång till vårt sköna grönområde med gräsmatta, rabatter, buskar och med parkbänkar intill skuggande träd.

⭐️ Renoverat 2020

Casa Isabell genomgick senast 2020 en mycket stor och omfattande förnyelse och renovering. (se bilder lite längre ned på sidan).

Bilder på närområdet, Casa Isabell och poolområdet